EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Cristiana Mariani

Podjetnica, oblikovalka nakita, mati in predsednica združenja

O meni


IME IN PRIIMEK: Cristiana Mariani

DRŽAVA: Italija

MESTO: Foligno (Perugia)

NACIONALNOST:  Italijanka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Storitve, Politika

DELOVNO MESTO: Lastnica in predsednica

SPLETNA STRAN ORGANIZACIJE: 

 

Moj življenjepis

Moja pot se je začela v srednji šoli, ko sem spoznala, da sta lahko matematika in znanost instrumenta ustvarjalne umetnosti.
Kasneje, med študijem prava, sem se udeležila več tečajev komuniciranja, vizualnih umetnosti in oblikovanja.
Danes sem se ukvarjam z oblikovanjem zlata. Risanje je bilo vedno moja strast in da lahko to delam polni delovni čas, je realizacija mojih sanj.
Stil in ustvarjalnost nista več dovolj, da bi bila konkurenčna v tem sektorju. Danes so na tem področju bistvenega pomena posebne študije in računalniška znanja.
Od leta 2006 se ukvarjam tudi z razvojem ozemlja v umbrijski regiji s tem, da organiziram prireditve in promocijske dogodke.

 

Moje izkušnje

Največji izziv, s katerim sem se srečala v življenju, ni bil povezan z mojo službo, pač pa z mojo željo, da najdem ravnovesje med delom, družino in družabnimi obveznostmi.
Uspelo mi je zaradi moje duševne in fizične predanosti, kakor tudi zaradi razumevanja in potrpežljivosti moje družine.
Največji cilj, ki sem ga dosegla, je, da sem ponosna na to, kdo sem in kaj počnem, kljub težavam v stresnem in zaposlenem življenju in teži dokazovanja moje vrednosti, ker sem tudi ženska, žena in mati.
Kar mi omogoča, da nasmejana zaspim, je ponos mojega sina, ko prebere moje ime na projektu o našem mestu, kot tudi, da se lahko pogledam v ogledalo in sem si še vedno všeč, kljub nekaj sivim lasem in gubam.

 

 

Moje veščine

Moje veščine so bile predvsem sposobnost gledati v prihodnost z optimizmom, saj verjamem v svoje sposobnosti, in da se nikoli nisem odrekla svoji ženskosti, da bi lažje tekmovala z moškimi.

 

Namigi & Nasveti

Nasvet za kolegice, ki gradijo podjetniško kariero, je, naj bodo vedno prepričane v svoj cilj in predvsem, naj se ne odpovedo lastnemu življenju kot ženske – kajti skrivnost uspeha je, da ne postanete moški v krilih!

 

Več iz te kategorije: « Lucia Lotti Ayfer Orhan »

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave