EnglishΕλληνικάΕspañolčeštinaDeutschItalianoNederlandsSlovenščina

Gerlinde Kämpf

Direktorica kljub "napačni" izobrazbi

O meni


IME IN PRIIMEK: Gerlinde Kämpf

DRŽAVA: Avstrija

MESTO: Gradec

NACIONALNOST: Avstrijka

IZOBRAZBA: Univerzitetna izobrazba

SEKTOR: Industrija

DELOVNO MESTO: Direktorica za regulatorne zadeve in farmakovigilanco

 

Moj življenjepis

Po maturi sem začela delati kot pomočnica v potovalni agenciji, a sem hitro spoznala, da ne bom ostala večno v tem poklicu. Prijavila sem se na mesto pomočnice v podjetju Estee Lauder ter hkrati začela študirati pravo. Svetovalec mi je ponudil delo pomočnice vodje oddelka na področju usposabljanja v avstrijski podružnici ameriške farmacevtske družbe. Tu sem dobila vpogled v organizacijo farmacevtskih družb in se odločila, da postanem aktivna na področju regulativnih zadev. Opravila sem sprejemne teste, ki so bili potrebni za to, da sem se lahko selila po različnih farmacevtskih podjetjih, nato pa sem dobila službo kot managerka registracij – začetnica. Nato se je vse začelo odvijati zelo hitro. V podjetju sem bila zaposlena šele 5 mesecev, ko so odstavili managerja in v tistem trenutku sem imela dve možnosti: ali prevzeti vodstvo ali pa ne :-)
 

Moje izkušnje

Za poklic, ki ga opravljam, imam dejansko "napačno" izobrazbo. Na mojem področju je večina ljudi znanstvenikov, jaz pa sem študirala pravo. Na srečo, moji nadrejeni niso sodili moje formalne izobrazbe, ampak so priznali moj potencial in me ustrezno spodbujali.

Seveda sem imela na svoji poti tudi izzive. Tako družinske (ko je bil moj otrok mlajši od treh let) in v partnerstvu (moj mož je podprl moje ambicije, vendar še vedno ga ni bilo enostavno prepričati, da prevzame "tipične ženske dejavnosti" v gospodinjstvu), saj so bili z mojim nekdanjim položajem povezane dolge ure in pogosta potovanja.

 

 

 

Moje veščine

Poleg odličnega pravnega znanja in odlične farmacevtske in medicinske osnove vidim svoje prednosti predvsem v visoki teloranci pri delu z različnimi ljudmi in taktnosti pri delu z oblastmi.

 

 

Namigi & Nasveti

Verjemite vase in svoje sposobnosti!

Ne pustite, da vas napake spravijo iz tira (še posebej na začetku, ko lahko hitro začnemo dvomiti vase).
Pokažite željo do učenja.

V mislih imejte: ni nujno, da ste "superženska", ki skrbi za gospodinjstvo, otroke in službo "brez kakršnih koli problemov". Rajši najemite pomoč in naj vam ljudje pomagajo!

 

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

  • Default
  • Title
  • Random
load more hold SHIFT key to load all load all

Piškotke na tem spletišču lahko sprejmete ali zavrnete s klikom povezave